Inscripció

INSCRIPCIÓ

PLACES LIMITADES A L’AFORAMENT DE LA SALA. Per tal de formalitzar la inscripció és necessari complimentar el formulari d’inscripció online que trobarà al final d’aquesta página.

Fins que no s’hagi rebut el pagament, la inscripció no es considerarà formalitzada.

 La quota d’inscripció inclou: accés a totes les sessions inclosos els tallers, documentació de les jornades, pauses cafè, dinar (tiquet restaurant) del dia 16 i certificat d’assistència.

Quotes d’inscripció (21% Iva inclòs)

TIPUS QUOTA
General 150 €
Gerocultor/a
(Imprescindible enviar per correu electrònic còpia de l’encapçalament de la nòmina on s’especifica la categoria)
65 €
* Col·legiat/da del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) 112,50 €
* Col·legiat/da del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (CODTS) 112,50 €
* Col·legiat/da del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) 112,50 €
* Membres del Grup de Gent Gran del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de  Catalunya. (COTOC) Gratuïta
* Membres d’altres grups o comissions del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de  Catalunya. (COTOC).  Només 5 beques concedides per ordre d’inscripció 120 €

*La diferència d’import de la quota de col·legiat/da respecte a la quota general, es considera una beca i és assumida directament pel  Col·legi corresponent.

Inscripcions per a grup  (quatre o més persones del mateix centre)
A partir del quart inscrit del mateix centre, s’aplicarà un descompte del 10 % en totes les inscripcions. Queden excloses d’aquest descompte les inscripcions acollides a la quota de Gerocultor/a. Es prega contactin prèviament amb la secretaria tècnica per tal de formalitzar aquestes inscripcions. El pagament es realitzarà per transferència bancària un cop confirmat l’import a pagar per part de la secretaria tècnica.

 

CANCEL·LACIONS

Les cancel·lacions s’han de comunicar per escrit a Activa Congresos. Les devolucions corresponents es faran després de les Jornades.

Les condicions a aplicar són:

Per cancel·lacions rebudes abans del 15 de febrer, es reemborsarà la quota d’inscripció pagada, menys 30€ de despeses administratives. A partir d’aquesta data no hi haurà devolució. S’acceptaran canvis en el nom de la inscripció sense penalització. Els canvis s’han de comunicar per escrit a Activa Congresos.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ONLINE